Как да вържем фенски шал

Атрибутите за Фенове „правят възможно да се знаят страстите и хобитата на един човек“

С цел да не е в „капан“, от всички „ритуали“ феновете, са еволюирали в течение на времето трябва да се следват правилно. По-специално, необходимо е да се знае как връзваме шал на отбора на нашите икони. Също толкова важно е да стигнем до стадиона, като феновете и да подкрепяме в различни сектори. Вижте някои модел рокля черна с яка или без яка с бяло дантелено деколте за вашата любима.

Основният метод на носенето на шал е през врата. Много от феновете го връзват, а други предпочитат да оставят краищата да висят по гърдите. Имайте предвид, че дори и в такъв прост въпрос за лого или надпис на шала е ясно видим отвън. Това изискване ни позволява да покажем какво отбор или спортист харесваме и кой е неговият аксесоар.

Друг метод е приложим за всички шалове и се свежда до един възел. При този метод също се оправям двата края на шала на гърдите му, а това го прави свободен възел.

Ако надписът е направена в средата на шала, можете да го връзвате на главата. Най-агресивните фенове използват шал с надпис в средата, дори за връзване на челото.

Друг инвазивен метод за връзване на шал е да го използвате като маска. Вържете шал на лицето, обхващаща носа и устата, показвайки лоялност по отношение на играта или на екипа.

Последният метод може да се счита за опаковане на шала около врата с краищата към гърба и отпред. Това означава, че единият край на шала ляво на гръдния кош, а втората се поставя на гърба си. Шалът е обвит един или два пъти.

Фенските шалове с логото на любим отбор с най-вече начин за изразяване на емоции по време на игра. Така, че носете го по начин, че логото да се вижда.