Как да се създадете най-удобно легло, на което някога ще спите

Около 70 процента от хора, участвали в анкета- проучване и споделят, че нов матрак ще доведе до по-добър сън, но това не е само ефект от матрака, което има значение. Попитахме вътрешни лица от няколко хотели на какво се дължи добрата репутация и удовлетвореността от ваканция и сън при тях.

Ето, какво отговориха:

Ниво 1 матракът от най-високо качество е много важно. Ако вашето е на повече от осем години, или ако се събудите схванати, то значи е време да отидете на пазар. Няма един с един размер универсално решение: Така например, от висок клас матраци пяна с памет могат да предложат най-добрата подкрепа на гръбначния стълб за гърба и странични траверси, те могат да се държат в топлина, което ги прави по-малко привлекателна възможност за всеки. Не бива да се игнорира и факта, че не всеки с всеки човек е идентичен. Едни заспиват по-бързо, други по-бавно, едни страдат от различния заболявания, а други се потят много през нощта. Всичко това отива и към Ниво 2 – избор на чаршафи и одеяло. Някои мислят, че те не са толкова важни, колкото самия плат, но грешат. Всеки детайл има значение. Ако спалното бельо е от памук и полиестер смеси не се набръчка, 100 процента памук е по-добър избор, защото диша повече. И когато става въпрос за вземане на леглото, тайна е в моделите с регулират телесната температура.

Помислете за хипоалергенни легла, ако сте алергични към акари и ако такива успяват да нарушат съня ви.

Ниво 3 е свързано с избора на Възглавници – възглавници с различни пълнежи: елда корпуси, за облекчаване на напрежение; модели, които абсорбира топлината; или гума за допълнителна подкрепа са добри като алтернативи. Не забравяйте обаче, че всички те се ползват за не повече от две години.