Компактността на един двустаен апартамент

Ако скоро сте си купили апартамент и все ви се струва, че той е разделен непропорционално, то има опция да направите някои промени. Може би дневната изглежда твърде голяма, а спалнята е най-интимната и лична част на къщата, но уви все ви се струва, че изглежда много малка. Интериорът на малката стая трябва да бъде преценен много внимателно, защото стилът му е насочен към визуалното разширение и въздушното пространство.

Избор на стил

Малките спални са със стандартни размери и са подходящи за убежище човек от цялата суматоха на сивото ежедневие. С правилния подход, малкият размер на помещението може дори да играе във ваша полза.

Ако сте решили да се създадете дизайн, който да е компактен за вашия дом, то научете полезна ценни съвети от самите дизайнерски решения. Вашите лични предпочитания в интериорния стил могат да бъдат много разнообразни, но ако искате да се създаде усещане за въздушност и естетическа лекота, без да излизате от модните тенденции, най-добре е да се обърнете към хай-тек стила.

Вашата основна задача е хармонично да се вписвате в стаята с всичко, което ви трябва. Оставете всяко едно пространство в дома за свободно движение.

За изграждане на интериора може да разчитате на собственото си въображение, но и не бива да забравяте за основните правила за правилното оформяне. Експериментирайте с търсене на нови идеи и импровизирайте!

На адрес: http://www.depo.bg/ceni, проврете за извозване с изхвърляне на стари мебели;

Оценете формата на помещението, неговата площ, броя на отвори и прозорци. Не забравяйте, че светлината трябва да се разпространява свободно и естествено, затова в помещението не бива да е претрупано с мебели. Освободете се от всички излишни.

Помислете за цветовете – те също могат много да отварят и обратното да прибират пространствата и да коригират зоналността.

С правилно решение за цветови схеми с покупката на мебели и аксесоари може да създадете интериорът дори една малка стая.

Отървете се от ненужните неща. Правилното разпореждане с боклука и старите мебели ще определи важния въпрос, който засяга много собственици на малки жилища.

Така може да оптимизирате и стари мебели – столове, шкаф, скрин, дори нощната тоалетка. Ако морските идеи не са ви присъщи, вижте фирма, която извозва и изхвърля стари мебели, а адрес: http://evro5.com/izvozvane-stari-mebeli-sofia.

Така трябва и да е първото над което да се помисли преди дизайнерско решение около бъдещото на стаята за почивка.

Направете старателен анализ на възможността на тези или други интериорни елементи. Това дали предпочитате вградени гардероби и ниши, мултифункционален диван, компактни кутии за моливи и скрити рафтове и пр. Но не прекалявайте: важно е да подготвите стаята, но не и такава да изглежда твърде празна, скучна или „стерилна“.

И щом заговорихме за стерилност, тук може да поръчате сонда за подпочвени води: http://evrosonda.com/sonda-za-voda-podpochveni-vodi.