Научете начините да спестявате пари с климатик

Изборът на правилен климатика, размер и мощност съобразно размера на въздуха в стаята е толкова важен, колкото избора на надеждна марка. Извънгабаритни климатици ще струват скъпо, а също могат да намалят качеството на въздуха и да влошат за алергии. Всичко това може да действа неефективно съобразно размера на стаята.

Кои са някои от основните термини за климатици дд трейд Дайкин:

Силата на тока: Повечето стаи са с вериги оценени за общо 15 ампера на електроенергия. Освен ако не е пространството, където инсталираме вашия климатик. В него има специална електрическа линия, обърнете внимание на ампера на единицата, вариращи от 5 до 15 или повече. Големите климатици с 12 до 15 ампера могат да спънат прекъсвача на веригата. В този случай, може да се наложи специален ред.

Изсушаването: Това измерване дава приблизителна оценка на колко влага устройство и премахване подлежи въздуха. Това може да варира от един час до толкова, колкото 10 единици с по-висок процент са най-добре за тези, които живеят в райони с висока влажност.

Ефективност: За да разберете как енергийно да действа вашият модел, погледнете EER на производителя (енергийна ефективност рейтинг), която е най-BTU (известен също като охладителен изход), разделено на консумацията на енергия във ват-часа. Колкото по-висок е ПЕР, толкова по-малко ще харчи за сметки за енергия.

Научете повече тук: http://mildrun.eu

Разгледайте интересна информация от този адрес: http://constancero.eu

Това: http://garande.eu може да ви е от полза

Енергийна мощност: По-големите модели могат да имат 125V / 20V, 250V / 15A, или по-високи. Тогава е необходимо да се проверят веригите, в случай, че подмяната на съществуваща единица, съвпада с вашия стар модел.