Разчупи мита за старостта

Стареенето на кожата може да се предотврати с подходяща козметика, която употребявана редовно сутрин и вечер има своя силен коз. Преди нанасяне на фон дьо тен поставяйте овлажняващ крем. За пълна регенерация на кожата на лицето, която се извършва нощем, вечер преди лягане се ползва мазен крем.

Нежно почистване се свежда в отстраняване на грима, за целта кожата около очите трябва старателно да се обтрива с козметика хидратиращ крем гел.

Грим против тъмни кръгове може да прилагате с покриващ течен крем, който се попива внимателно.

Освежаване на кожата – компресите за очи действат най-бързо срещу подпухнали и уморени очи. Натопете тампон или марля в отвара от черен чай и ги оставете за няколко минути на клепачите.

Използване на аксесоарите в пълна гама в борба с белезите на стареене – когато е лято носенето на очила е спазвано от всеки, но за тях трябва да се сещаме не само в най-слънчевите дни, а дори, когато слънцето видимо липсва. Слънчеви очила предпазват очите от непрестанно присвиване, които допринасят за образуване на бръчки в крайчетата им.

Ефективна грижа за всеки тип кожа работи в борба срещу лъщяща и неравна повърхност на лицето, разширени пори, комедони и възпаления. Всички те са често срещано явление за голяма част от жените. С тях успешно се справят и съвременни комплексни козметики. Благодарение на иновативни технологии в продуктите, проблемните зони и нарушените функции на кожата са възстановени отново.