Фърниш в Hi-Tech Style

Стилът Hi-Tech произлиза от сегашната архитектура, наречена просто „хай-тек“. Тя е родена през 70-те и вдъхновение на среди и промишлени материали. Изберете я за собствения си дом и няма да съжалявате. Тя има много ясни идеи. Стилът на хай-тек е много добре дефиниран, обхващащ широка макро-категория, която придобива някои специални функции.

Преди обаче да сме надникнали задълбочено в дебрите й, нека узнаете за тези фирми:

FORI.EU – за почистване на дворове;

SMETISHTE.COM – извозва стари мебели до сметище;

ХАМАЛ.BG – предлага хамалски услуги на разположеие.

Какъв стил на обзавеждане е Hi-Tech.

Днес, в стила на мебели хай-тек е също резултат от друг неизбежен компонент: технологичните иновации, от който идва името по-удобен. Стилът на мебели хай-тек е белязан от нещо, което е иновация, съвременност, технология, комфорт: от материали, за да уреди, инсталации за интегрирани системи за технологични, функционално и емоционално въздействие. Защо е лозунгът на този стил е удобство, практичност, насочени към изключително удобство и дълбоко чувство на дома към живот в хармония, красота и минимални усилия?

Всичко в къщата се поръчва да е разположено на мястото, лесен за почистване, трудно да се замърсява и преди всичко, да бъде ефективно в дома: от съдомиялната машина към отоплителната система, автоматизация на дома от телевизора. Всичко трябва да предположи. Това е основната концепция за стил хай-тек. Естетически, стилът е признат от избора на материали, форми и цветове, вдъхновени да производствената и технологична ера.

Стилът хай-тек е също малко субективно понятие. Той е по-скоро като философия и начин на живот. Не е необходимо, винаги да има строги мебели от всякакъв вид, но важното е да се държи в крак с времето и с технологията за иновации. Така че стилът на хай-тек също е много отворена за персонализиране, толкова дълго, колкото всеки елемент в него.

Елементите на Hi-Tech стила обръщат голямо внимание към светлината и просветлението, защото всеки ъгъл на къщата трябва да има своето значение и е важна част от обзавеждането.

Къщата хай-тек предлага динамика и еволюция и е винаги отворена за промяна.